Om Mig

Ring mig på +46(0)70-6553991

Det här är min historia

 

Efter att varit på samma arbetsplats i drygt 11 år så bestämde jag mig. Det var dax för mig att skapa det liv som jag önskade.

Sagt och gjort! Jag gjorde slag i saken och den 22 augusti startade jag mitt företag "Vie Coach- och företagspartner.

 

Här började min resa som egen företagare. Jag skulle nu även i fortsättningen få användning för den kompetens jag skaffat mig under alla mina år i yrkeslivet och dessutom så bestämde jag mig för att uppfylla en dröm jag haft under många år - att arbeta som coach. Att arbeta med människor har alltid intresserat mig mycket och nu skulle jag äntligen kunna få förverkliga denna dröm att coacha människor på rätt väg i sina liv.

 

Den 26 september 2016 blev jag diplomerad holistisk coach (Holistisk=Helhet, dvs jag ser hela människan - kropp, själ, känsla och tanke). Jag får nu arbeta med företag, organisationer och människor och föra in professionalism, effektivitet, glädje och ljus i deras organisationer och liv. Vad kan vara mer stimulerande?

 

Förutom att jag älskar att umgås med mina barn, barnbarn, övrig släkt och vänner så har jag en stark kärlek till en liten ort på Franska Rivieran dit jag gärna åker för att vila och ladda mina "batterier" Det är helt fantastiskt!

Så när jag skulle besluta mig för ett namn till mitt företag så blev ordet "liv" väldigt centralt och med tanken på min förkärlek till Frankrike så fick det bli "Vie".

 

Jag får nu den stora äran att arbeta tillsammans med er företag,organisationer och människor med det bästa som finns.

 

Välkommen till mig!

 

 

Copyright © 2016 Monica Törngren