Coachning

Ring mig på +46(0)70-6553991

I bland hamnar vi i situationer i livet där vi inser att vi behöver få till en förändring så att vi känner oss nöjda med det liv vi lever. Det kan handla om privatlivet eller arbetsliv, eller kanske både och.

 

För att förebygga ohälsa behöver vi ta hand om oss själva, så att vi även kan ta hand om andra. Förändringen och välmåendet startar hos oss själva.

 

Coachning är ett sätt att kommunicera och samarbeta som främjar handling- inlärning på det privata eller yrkesmässiga planet - genom att medvetandegöra, utmana och motivera. Min coachning sätter nutid i framtid i fokus med inriktning på lösningar och möjligheter.

 

För att hitta våra egna svar kan vi behöva sätta ord - nya ord - på våra tankar, upplevelser och känslor. I vårt samarbete ansvarar du för dina val och handlingar och jag ansvarar för att utifrån aktivt lyssnande ställa utvecklande frågor, ge förslag på övningar och utmana dina handlingar för att underlätta för dig att få nya perspektiv - nya sätt att tänka och handla.

 

Hinder som vi bygger upp ligger oftast inte utanför oss själva, utan inom oss själva.

 

Som diplomerad coach ser jag människor ur ett holistiskt perspektiv (helhet=kropp,själ,känsla och tanke), där allt hänger samman.

 

I hela mitt liv har jag varit intresserad av möten med andra människor och har också haft förmånen att i samtliga mina tidigare yrken haft mycket kontakt med olika människor. Detta ledde mig såsmåningom in mig på vägen att utbilda mig till coach för att få tillgång till det "verktyg" vi behöver för att nå våra mål till ett lyckligare och mer hälsosamt liv.

 

Låter det intressant och spännande?

 

Kontakta mig gärna så påbörjar vi DIN förändring.....

 

Välkommen till ditt "nya liv"

 

Coachning 1 tim 700 kr.

 

Önskar du ge bort ett presentkort på coachning till någon, så får du gärna kontakta mig så ordnar jag det.

 

Copyright © 2016 Monica Törngren